Kolik, detox, vilja och att vara nyduschad

(null)

Det går ju sådär det här.
Åter igen blev det tyst här. Tystare än tänkt. 
Lilleman har kommit in i nåt kolikliknande tillstånd men sover gott på nätterna, ens dygn räcker inte riktigt till med vad som viljan skriker om och önskar men vi mår i det stora hela riktigt fint.
Gäster checkar in och ut, det tuttas, byts blöja och pysslas med lilleman konstant och när en får en stund över så prioriteras lek med de stora barnen, en dusch, matlagning eller den vanliga vardagslogistiken med plock och städ. En dags tystnad här blir plötsligt snabbt en vecka. POFF! bara så har dagar bara swishat förbi. Men en tänker samtidigt att sociala medier-detox och umgänge IRL är väl prioriterade saker såhär i sommartider när en har förmånen att ha vänner och familj kring sig 24-7.
Mobilen min är full med bilder en vill visa er. Loppisfynd, tankar, idéer och projekt. Så nu gör vi ett nytt försök och skriver lite. De stora barnen är iväg på äventyr med Rich, Beppe sover i min famn, tvättmaskinen går, natten har varit bra och jag är nyduschad (-ish. Jag duschade igår men det är i dagens livsmått mätt som NY).

Läste detta i gravid/bebis-appen och igenkänningen är stor. :)

(null)


Hoppas ni mår gott och fortsätter att njuta av sommaren. Puss // e

Kommentera inlägget här: