Bobbo 3 år

(null)

I fredags fyllde vårt yrväder tre år och det var en förväntansfull kille som slog upp ögonen extra tidigt på morgonkvisten. En snäll men bestämd storasyster fick honom att återgå till sängen en stund så vi hade en chans att samla ihop oss, frukostbrickan och paketen innan det sedvanliga "Ja må han leva..." levererades.

(null)

Efte lunch kom farmor med familj, grannar och kompisar från området och fikade.

(null)
Vi fick en fin dag i solen och en chans att inviga vår altan som tar form mer och mer. Jag ska visa bilder senare!

(null)
Det sjöngs och blåstes tårtljus
(null)
Och lektes med presenter som han fick. En klar favorit var denna dräkt. 
(null)
För en kille som haft en hang up på brandvarnare hela sommaren (efter en brandövning på föris) så kunde detta inte bli mer rätt än att då klä ut sig till brandman.
(null)
Två andra favoriter var en del till hans Brio-tåg. En snurrplatta så att tågen kan byta riktning och ett par nya gympaskor som blinkar. Myran fick ett par sådana när vi var hos släkten i USA sist och Bobbo har varit så avis och fixerad på dessa. Så ett par egna kändes på sin plats. 
Självklart fick grabben en hel del återanvända paket också. Men mer om det imorgon. :)
(null)
Vi hade bakat en galet massa mums. Med och utan socker, glutenfritt och laktosfritt. Något för alla smaker och magar.
(null)
Min favorit är morotskakan på tårtfatet här. Den är utan socker och innehåller dadlar istället. Saftig och god som bara den!
Vi fikade tills kakor sprutade ur öronen och Bobbo somnade som en stock efter en härligt röjig dag med nära och kära omkring. En bra treårsdag minst sagt.
Kommentera inlägget här: