Årets myshörna

 
Det verkar ligga i min natur att vilja skapa rum för mys lite var stans där en sätter sina fötter. Förra året var det den stora gungan i trädgården på landet. Som en älskar denna plats!
 
 
I år hade en en tanke om ett stort myggnät/sänghimmel med ett kuddhav under.
På IKEA visste jag att det fanns en sådan variant jag letade efter och en var bra sugen på att göra ett undantag och köpa nytt istället för att bygga den själv men när en väl tog sig dit så visade det sig att den utgått ur sortimentet. Ha, den du! Det är nog inte meningen att jag ska köpa nytt och jag är tacksam för påminnelsen när en dumt nog försöker bryta min tro.
Så det blev då också på så vis extra kul att en sen sprang på IKEAs sänghimmel på en loppis första helgen uppe på landet. Och för enbart trettio riksdaler sen!
 
(null)
 
Jag hängde upp det i vår ek som RIchards farmor planterade någon gång under 70-talet, då de köpte gården. Det har nu vuxit sig stor och fin.
 
 
Sen la jag en lastpall under och slängde på två trasmattor. Vi hade fått leverans av takbryggor på en lastpall tidigare. Dessa bryggor har sedan Richard monterat mellan våra skorstenar i sommar för att sotaren lättare ska kunna ta sig fram. En arbetsmiljöfråga. Så lastpallen stod nu bara allena och skrek på mig.
 
(null)
 
Frank kände sig hemma på en gång men min vision var ändå mer mys, vilket betyder KUDDAR!
 
 
Dessa fann jag på en och samma second handaffär i Ludvika och de blev mina för tio kronor styck. Ett kap! Här degades det sedan vill jag lova och lästes böcker i kvällsolen.
 
 
Jag hängde även upp små solcellslampor i eken ovanför för kvällsmyskänsla både när en vistas i "kojan" men även för att det bir så fint på avstånd med små lampor i ett träd.
 
 
Och med det så var årets myshörna ett faktum. Snabbt, enkelt och billigt. Men framförallt återanvänt och inte nyköpt. Även om en höll på att gå vilse och falla dit. ;) 
 
 
Kommentera inlägget här: