Nyköpta presenter

(null)

Vi har en smärre baby-boom på jobbet vilket är så sjukt kul! Först kommer Beppe, sen kanske en liten Eli och sen månne en liten Julius. Storbildsfabriken goes Bäbisfabriken!
Som alltid tycker en det är så galet skoj att ge bort presenter och det bidde lite nyköpta pinaler till Beppes kommande polare.

(null)

Inslagning i sin enkelhet med silkespappret som presenterna kom med, en blomkvist från en bukett hemma, kort i form av ett litet tårtpapper och återanvänt snöre.
I pappret låg...
(null)
...två bodys från Lady Kabash och...
(null)
...en tisha till min kollega.
Eva-Kajsa, som driver Lady Kabash, pluggade jag med för många år sedan och hon handprintar med kärlek de mest fantastiska feministiska tryck på eko-bomull.
Printet ovan är Ada Lovelace -dataprogrammerarnas urmoder.
(null)
Till varje print följer en liten lapp med bakgrundshistoria.
(null)
Robitgirl
(null)

(null)
Supergirl
(null)

Och allt är som sagt printat på bra materialval <3
(null)

Till buse nummer två köpte jag en av de böcker som läses om och om igen här hemma.
(null)
Med Myran blir det så spännande samtal på kvällarna när vi läser och en ser så fram emot att börja läsa denna med Bobbo framöver. Om kvinnans tidigare plats vid spisen, korsetter, hjältar, idrottare, drottningar, graffitimålare och rösträtt...Om så många fantastiska kvinnor genom historien och som alla borde få en plats i våra historieböcker.
Jo, jag vet att det står Godnattsagor för rebellTJEJER på framsidan och en gav nu bort det till en liten kommande grabb, men se jag tänker att det är minst lika viktigt att alla grabbar tar del av dessa fantastiska kvinnohistorier! En bok för ALLA!!
(null)
Först ut i boken är också Ada Lovelace -dataprogrammerarnas urmoder!
Emerellas:

Åh så mycket fint!! :)

Svar: Ja Lady Kabash print är verkligen underbara och boken ett starkt tips för alla! :) // Emilia
Emilia

Kommentera inlägget här: