Första loppade Beppe-plagget

Hallåj på sej, 
Vi har nu äntligen, sent om sider, landat i ett arbetsnamn till min växande mage. Vi vet ju att det är en liten grabb däri och både med Myran och Bobbo så satte vi mag-namnet snabbt - men nu har det dröjt ända till månad 8.
 
Hur sent det än må vara så kallas han som nu möblerar om i min mage för BEPPE! 
Bobbo som vart hemma sjuk i veckan och varit sitt allra gosigaste själv har krupit upp i min famn och pussat på magen följt av att säga "Jag gosar med Beppe!". Om mammahjärtat svämmar över? Jo vars! Väldans mycket vill en lova!
 
Vad det blir för tilltalsnamn sen återstår dock att se. Men med denna hit rate och tidsåtgång undrar en om Försäkringskassan kommer tilldela oss ett namn innan vi landat i det själva. :) Hur funkar det? En har väl tre månader på sig innan namnlappen måste skickas in, inte sant? Och om en inte gört, hur blir det då? Skickar de ut en lapp med: Ert barn tilldelas här med namnet 56qrX4fC (uttalas: Lars-Henrik). Eller vad?
 
Jaja, det blev ett sidospår. I helgen var vi på en liten loppistrip, som vanligt, och jag sprang på en fin stickad bomullströja till Beppe. Egentligen har vi kläder i mängd och parti efter både Myran och Bobbo som nu Beppe kommer få ärva. Vissa av plaggen gör även avstickare till mina systrars barn (älskar när saker används istället för att ligga på hög och vänta/skräpa), men det är ändå alltid kul att köpa nåt nygammalt som är just till denna lilla krabat.
 
 
Denna känns som en klassisk sommar-, och början på höstenfin tröja att klä sig i på landet. Inser nu i skrivande stund att en önskar den i sin egen storlek tillsammans med slitna jeansshorts och gummistövlar. En typisk landet outfit när det är som bäst!


Kommentera inlägget här: