Sicken cykelvecka, hållbarhet och FNs globala mål

(null)
Jag har hojat till och från jobbet hela veckan. Kyliga mornar i dimma och sol, brittsommarvärma på eftermiddagarna hem. Kan inte tjata nog om hur glad jag är i min elcykel! 
(null)
Jag har bytt låda på den fram då den gamla var så tung. Denna fina loppade Henkovariant kanske inte blev helt optimal heller då kanterna är lägre. Har lite svårt att få plats med min och barnens packning med galonisar och allt bös. 
(null)
Idag cyklade jag till jobbet med en vit papperspåse fylld med godsaker som söker nytt hem. Hade nästan svårt att hitta till jobbet då dimman låg tät över ängar och åkrar. 
(null)
Jag har dragit igång ett Sharing table på jobbet och vill uppmuntra till att vi ska byta grejer med varandra. Det brukar kunna ligga saker på hög ibland och vänta på ett nytt hem. Eller är det bara hos mig? Är alla ni andra minimalister? 
Jag tog i varje fall med en stickling som jag inte kommer  ihåg vad den heter men jag har fått den av vår granne, då den hos henne växer som ett monster, och nu har min börjat ta fart i samma  galna omfång så denna lilla kvist ska få flytta hem till ytterligare någon annan och erövra dennes fönster. Tog även med två böcker, ett puzzel, ett par fina stickade vantar som tyvärr kliar på mig och ett torrschampo som blev ett felköp (till för blonda, inte brunetter).


(null)
Tanken är simpel. Ge vad du har, vill bli av med eller tipsa om och ta det som faller dig i smaken. 

(null)

Denna vecka har även handlat om hållbarhet på andra sätt. Jag har under några veckor fnulat ihop en nästan 30 sidor lång rapport med tips och trix på hur en kan bidra gött och klimatpositivt till världen med utgång från FNs 17 globala mål. Redovisat och satt kollegorna i brainstormande övningar för att klura på hur vi kan bidra. Som företag och som privatperson. Många bra tankar och idéer dök upp! 
(null)
Jag har även uppdaterat mitt kontor med nya bilder med motiv som är högst personliga och som får mig att må prima. Som denna ovan med ett citat från favoritlåten Container med David Schutrick. Ska visa lite mer, före och efter, sen.
En intensiv men galet skoj vecka. Fredagen ligger runt hörnet och vi ska ha ett kundevent/träningsevent på jobbet, utomhus kl 07:30 i denna galet härliga brittsommar. Kyliga mornar och varma eftermiddagar med krispig luft. 
Sen väntar landet över helgen med familjen,  svärfar som är på besök från USA och Richards kusin med blivande fru. Det nalkas bröllop i Slaggårn igen i sommar så planering står på agendan. Ser fram emot det här så galet mycket! Och som jag längtar upp till Slaggårn nu. 

Kommentera inlägget här: