Snabbpyssel

Det gäller å ligga i nu. Frank har ändrat sovrutiner och sover nu bara en gång om dagen. Så nu @%#*€$ får en ta till att kavla upp ärmarna och hugga i om något ska hinnas med. Hans vakna tid är ytterst energisk och han klättrar som en bergsget på allt, äter/smakar på allt som en labrador och river det mesta i sin närhet som en tornado. Härliga ettårs-röj! Håll i hatten. 


Så just nu när han sover har jag förberett och plockat fram ett superdupersnabbt pyssel för att få stilla mina kliande fingrar och kreativa sinne. 
En tavelvägg ska spikas upp i unge herr yrväders sovrum. Dock ingen brådska tänker jag för han kommer stå och stampa bakom mig vid uppspikande för att få riva ner allt, haha! Men jag har börjat samla på mig vackra ramar och prints. Så när (och om) han någonsin lugnar ner sig ska allt vara färdigt för att kunna spikas upp. 

Igår var jag och Märta i en pysselbutik för lite inspiration och införskaffande av material till halloweenpyssel. Då sprang jag på en ypperligt finfin bok av Emma Fällman. Ljuvliga prints på djur och växter. Tanken är väl att de ska målas men jag tyckte de var så fina som de var, svartvita, så att bara riva ut och rama in i valfri loppad ram kändes klockrent. 
Spana in! Hur fina? ❤️

Jag rev ut en sida med en giraff och ramade in i en loppad tvåkronors ram. 

Mumma! Snabbt och enkelt.

Även en perfekt present tänker jag. Vi betalade 199:- för boken och det är tjugo olika motiv i. Så för en guldtia och några slantar till för en ram får man en personlig och ack så charmig gå bortpresent. 

Kommentera inlägget här: