Bröllopspresenten

 

God morgon! Eller jag hoppas faktiskt både vi och ni sover än! Det är ju söndag arla morgon och jag har tidsinställt detta inlägg. Vi bor på hotell och är barnfria. Så ingen liten mänsklig väckarklocka här som drar av sin bästa tonartshöjning klockan 05:30. 

 
Nyfikna på vad vi gav brudparet igår? Självklart på temat återanvändning och återbruk. 
De önskade sig ett bidrag till sin bröllopsresa. Och istället för att bara casha in på deras konto tyckte jag att det vore kul att passa på att pyssla ihop en fysik present. 
Av en gammal loppad resväska i miniformat samt en plexiglasskiva som vi hade liggande skapade jag ett litet tittskåp tillika spargris...ish. 
Jag skar ut ett hål i locket och sågade till plastskivan i lagom storlek. Limmade ihop det med limpistolen och dekorerade med lite gamla resetaggar som jag hittade utskriftsvänliga på nätet. 
En gammal kartbok som jag loppat och rivit sidor ur tidigare, bland annat till klockorna i barnens rum, blev bakgrund i resväskan med texten "TICKET TO ANYWHERE!" 
 
Nu behöver du inte vara orolig över de stackars små skramlande mynt som ligger på botten i väskan. Brudparet fick mer än så. Vi var många i gänget som gick ihop och pytsade in slantar till dem. Jag hann bara inte fota allt på plats. Det var ett säkrare kort att fota hemma och förbereda detta i tid. 
En liten lampa sitter i väskan och lyser upp texten samt pengarna. 
Ska bli spännande och se vart deras resa bär av.
 
 
Jojo:

Blir så impad så jag svimmar!

Svar: Tack snälla 😘
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: