Barnsäkrat?

Charmen med barn och vad som händer med inredningen. Barnsäkerhet i all ära. Trappgrindar, pluggar för stickkontakter och lås på spis och ugn. Men allt går inte att förutse, lösa eller plocka bort. De små kreativa hjärnorna bubblar i sin påhittighet och en får springa efter och ad hoc-lösa allt eftersom. Inte alltid så lätt att vara förutseende, trots att Frank är nummer två och vi borde vara vana. Men Märta var inte ens i närheten av lika energisk och över allt. Här följer nu delar av den oredigerade och nakna sanningen hemma.

Stolarna är nu undanplockade då hela bokhyllan är påväg att bestigas. 

Vad som var tänkt som ett vinställ i köket agerar nu leksaksgarage. 

Möbleringen i vardagsrummet för att det inte ska klättras överallt. Soffan snett intryckt i hörnet och fåtöljerna tätt ihop mot bordet. Men inte ens detta räcker nu. Frank har kommit på att om han hämtar något att stå på, ofta den gröna sopbilen eller ibland en äggkartong, så kommer han upp i soffan. Så det är bara en tidsfråga innan han ramlar bakom och till drinkvagnen. Pöh!

Blompedistalen som ligger ner har länge stått utan blomma...och tavelramarna på väggen byter allt som ofta plats med varandra eller hittas under mattan, ute i hallen eller om en har riktig otur i toaletten om någon glömt stänga dörren. 

Igenkänning någon?
Gode Gud giv mig tålamod. Genast! 🙈😅

Kommentera inlägget här: