Tröttmössa och pysselstuga

Hallåj på er! 

Det bidde visst tyst här i några dagar. Det bidde visst också sjukstuga. Frank har legat  i nästan 40 graders feber och jag har varit extremt trött. Inte för att han någonsin ligger still och beter sig som en annan skulle vid denna temperatur han har kört på med sitt vanliga begsgets-stuk och klättrar på allt som går att bestiga. Alla tänkbara sätt att ta sig upp på matsalsbordet är just nu en favorit. Pöh! Kanske inte så konstigt att en är lite schleten och trött när jag tänker efter. 

Så det har varit en del hemmapul dessa dagar. Lugna men bråda på samma gång. Mycket tända ljus och filmmys i soffan. Märta och jag har varit ute och plockat nypon, rönnbär och löv för pyssel. Vi håller även på med lite fix inför halloween. Richard har lagat delar på fönstrena som var rötskadade och idag är svärmor och hennes kollega i huset för att slutmåla några av rutorna. Sen fortsätter jobbet i vår igen. 

Har gjort lite små loppisfynd som jag ska visa. Några redo att flytta in och användas. Andra som kräver att sylådan eller verktygsväskan åker fram. Men nu ska jag först ut och njuta i solen medan lilleman sover i vagnen. Dagar som denna är lite extra ljuvliga att vara föräldraledig på!

Kommentera inlägget här: