Söndagsbestyr

God kväll på sej! 

Hoppas ni haft en skön helg på alla vis. 
För er som följer mig på instagram vet att vi hängt med goa grannar och gästat Kolmården en heldag. Idag gick en upp i arla morgonstund. Fast det görs ju varje dag i och med småbarnslivet men vi gick upp och jag avvek direkt innan frukost. 
Jag cyklade till stan och mötte en vän för hotellfrukost på Storan. Gött och mysigt. Tänk om en fick låta detta bli en vana nu efter hotellvistelsen i Gbg. Känns lite lyxigt!

Hemma igen vad to do-listan lång. Lite orealistiskt lång. Men vi körde på bäst vi kunde. Jag målade en möbel. Bilder kommer i veckan och Rich började pula med fönster som behöver fixas för att målningen ska bli klar. På tal om fönstermålningen... Det blir så bra men jag garvade halft ihjäl mig idag när jag kom hem. Huset ser ut som en ny variant av Villa Villerkulla. Minst sagt. Ska ta en bild imorn och visa vad jag menar. 

Det blir ett kort inlägg ikväll. Vi har tv-spelsmarathon och ostbricka här. Märta Myran är uppe än men ska sova snart. Jag med. Men vi ska bara klara en bana till och mumsa lite gruyere till. Sen så. 

Kommentera inlägget här: