Ostar till nästa sommar

(null)

Goder afton,
Kommer ni ihåg skorna en thrift’ade för någon vecka sedan. Ostar, pjuck eller puppor. Kalla det vad ni vill men jag fyndade två par i läder för sextio riksdaler. Hepp! Här är andra paret ut. Små små schackrutor i laxrosa och grått eller urtvättad svart. Jag ser framför mig att ha dem i vår och sommar med mina skönaste gamla baggy jeans och enkel vit tisha. As simple as that! 

Kvällen spenderas öms om plockandes och städandes och öms om soffdegandes med ett gott glas rött. Och lite målning i garaget pågår också. (Ska visa snart.) Samt tavelhängning, omplantering av blommor och sortering av ett rörigt skåp. 
Låter möjligen något stökigt, lite här och där. Och överallt. Men hey that’s me! Dagar när energi sprutar ur öronen är det svårt att inte få skapa och gör saker. Dagar då energin är låg, som igår, är det svårt att ens få tummen ut och göra nåt på kvällen när barnen har lagt sig. 
Men var sak har sin tid. Tid för vila och ro och tid för ös och kreativitet. Finns möjlighet är att bäst för mig att lyssna på kroppen, tuta och köra eller dega och pilla naveln. 

Imorgon kommer våra vänner från Stockholm på besök. Ser fram emot det så! 
Hoppas ni har en fin kväll! Puss // e
Sofia:

Men åh, jag äääälskar skorna! De skulle vara så snygga på mina fötter! 🤣

Svar: En får ta och påbörja delad vårdnad med garderoben min till dig 😜😘 Det är ju faktiskt mer hållbart också, att inte äga själv!
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: