Marilyn på plats

 
God morgon på er! Härliga måndag. Ny vecka nya möjligheter. Jag sitter vid frukostbordet och försöker bläddra i morgontidningen men hinner en klunk kaffe innan en måste springa upp och parera lilleman som klättrar på soffbordet eller står och hoppar i fåtöljerna. Vi har ännu inte lagt någon plan för dagen men himlen ute är klarblå och molnfri så en tur ut till parken känns given. Sen är det nog hög tid att hänga upp allt pyssel vid entrén och spöka ut inför helgen. 

Men först några klunkar kaffe till varvat med att plocka ner den lilla bergsgeten från sina höga höjder. Är nästan glad just nu att vi inte har en bokhylla på plats för då hade han lätt klättrat upp på högsta hyllplanet och tagit plats med en imponerande vilja, jävlar anamma, smidighet och balans. 

Spana in badrummets senaste utveckling. Men se hon hamnade inte ovanför dass vår fröken Monroe. Hon hamnade ovanför badkaret. 
Känner mig supernöjd och tycker hon piffar till det hela perfekt. Älskar när hemmets alla rum får växa fram i samma takt som jag loppisfyndar. Ibland galet fort och ibland långsamt. Men en får inte stressa. Det kommer när det kommer!
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här: