1a oktober och höst

Jag vet att september egentligen räknas som en höstmånad och i år har den ju verkligen visat sig från sin kalla, blöta och gråa sida. Åtminstone här i Linköping. Men annars tänker jag på september som sommar. Sensommar eller möjligtvis förhöst. Det är först i oktober som hösten kickar igång för mig och idag, den första i månaden, var det med besked i sin fulla prakt. Färgsprakande löv, blå himmel, strålande solsken och lite lagom sval luft. Sicken färgkavalkad!


Jag kom hem igår, från Göteborg, lagom till middag och huset var fullt av familj och djur. Kärlek! Frank och Richard mötte mig på stationen och lilleman blev sådär spritt språngande galet glad att se mig. En underbar syn och känsla då jag inte varit borta mer än en natt från honom tidigare samt att jag är den som är hemma på heltid nu vilket också bidrar till en något mer medioker inställning till mig vs. att tycka pappa, som är borta hela dagarna, är mer party. 
Igår blev det långsittning vid matsalsbordet och samtal om högt och lågt. Sån värme! Både känslomässigt men även fysiskt då vi upptäckte att en liten ung herr klåfinger skruvar upp alla element på max. Svettigt!

Idag när alla åkt hem tog vi en eftermiddagstur utanför Linköping och promenerade längs med Göta kanal i det underbara höstvädret med lövpulsning och lövplockning på agendan. 

Älskar färgerna nu!

I min för fyrtio riksdaler sommarloppade trench coat, min plastsysters efterskänkta läderpjuck och en sedan 15 år gammal loppad sjal strosade jag längs kanalen med mina kära. Egen tid på bortaplan gör det lite extra härligt att samlas igen. 

SOL!

Hon! ❤️ Märta Myran 🍁

Marie Bergman:

Så vackert :)

Svar: Ja naturen är ljuvlig! 😊 // Emilia
Emilia Bernehjält

Nathalie Isaksson:

Hösten är verkligen magisk, så otroligt underbara färger :)

Svar: Verkligen, magisk är ordet! Man kan bli trollbunden för mindre 😊 // Emilia
Emilia Bernehjält

Rebecca Adnell:

Åh, höstens färger är typ det vackraste som finns!

Svar: Håller med! Helt fantastiska toner. Man blir både glad och varm i själen 😊 //Emilia
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: