Söndagslunk

(null)

Hallåj, god kväll, goder afton och tjolahopp!
Här har det pulats på i stilla lunk idag. Lite plock och städ, målning här och spikning där. Små projekt och stora projekt om vart annat. Vissa sakar har avslutats, andra kommit en bit på vägen och några saker har just påbörjats, som scenen i barnens lekrum tillexempel. Jag ska visa senare. Än så länge ser det mest ut som en brädhög och en gammal lastpall!

Igår var vi iväg på galej med hela tjocka släkten. Min faster fyllde 70, eller 29 som hon säger, hihi. Hela min barndom har hon fyllt 28 år så det kanske var på tiden att hon nu blev ett år äldre. :)
Det är inte ofta vi ses allihopa så det var extra kul att samlas, prata, umgås och sjunga.
Min farsa gav sin syrra en tavla med ett foto av dem två som unga. Jag tycker att bilden är helt ljuvlig! Och detaljinfon som en annan går igång på MYCKET är att de båda har sytt vad de har på kroppen helt själva! Hur imponerande? Om jag inte missminner mig så är de i tonåren här båda två, 15 respektive 17 bast. Pappa hade här sytt sin första kostym och faster en helt ljuvlig klänning med små rosor på, olivgrön botten och rosa blommor. Jag får sånna Audrey Hepburn-vibbar av min faster. Tycker det är otroligt snyggt  med 60-tals modet! 😍 Eller hur? Fast 30, 40 och 50 är inte så pjåkigt heller! Bakåtsträvare som en är. 
Varken farsan eller faster har kvar plaggen idag. Tyvärr!! Förhoppningsvis finns de dock i någon annans garderob och cirkulerar hållbart i modeälskandes ägor än. 

(null)

(null)

 
Kommentera inlägget här: