Nygamla tavlor

Det göttaste med att vara en containerråtta, som jag, är att när folk börjat få nys om det så kommer förfrågningar från alla håll och kanter. Vill du ha det här? Något att återbruka med? Jag har en grej som kanske skulle passa dej... 
Jag har bland annat fått en gammal eltandborste och trasig plattång lämnad på mitt skrivbord på jobbet när jag önskade batterier och toarullar för ett återbrukspyssel, haha. Folk tar ut svängarna och tolkar in vad de vill. Men jag får också finfina saker som är färdiga och inte behöver göras om.
I somras då en granne flyttade fick jag svänga förbi henne innan de sista sakerna skulle gå till återvinning, secondhand och välgörenhet. Så snällt! Jag valde ut två fina tavlor och några små krukor. Tusen tack Solveig! Jag är så glad för min nya konst. Den ena tavlan pryder nu vardagsrummets tavelvägg och den andra ska kanske få flytta upp i trappen (när vi tar tag i den) eller i den platsbygda bokhyllan (när vi nu bygger den, hihi).
  (null)

 
En flätad kruka som nu fått flytta in i vårt badrum. 
 


Lovisa:

Haha jag minns tandborsten och plattången 😝😅

Svar: Bästa ever, inte sant! :*
Emilia Bernehjält

Anonym:

Jag vill bara säga stort tack för all inspiration du bjuder på, har haft väldigt svårt för loppisar men har hängt här inne ett bra tag nu och börjar jag själv bli en loppisråtta. Och vårt hus börjar äntligen kännas som vårt hem.
Fyndade nyss en stor kasse och en halmbock för 116 riksdaler, sann glädje :))

Svar: Å vad glad jag blir av att höra detta! Just när en i vardagens slet känner att en inte hinner med så får jag dessa varma ord om inspiration och då blir allt värt det! Tusen tack för det! Den stora kassen låter ju så spännande också! Lycka! KRAM // Emilia
Emilia Bernehjält

Anonym:

Ojsan, en stor kasse julpynt skulle det stå. Man ska som bekant inte skriva när barnen är i högsta fart, haha

Svar: Haha, don’t drink and drive, text and drive nor babysit and text 😅
Härligt å höra att en inte är allena ivf! 😘
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: