Lite helg, lite jul, lite ljus och lite pul

(null)

Hej hej hallå, 
Denna helg swishade väl förbi, så säg?! Förra veckan var det höstlov här i stan och det märktes på öms om lunk och lugn samtidigt som det var fullt ös på andra håll. Det märkes att många var lediga och iväg men samtidigt många som var hemma och gjorde stan. 
Jag var på tre spännande intervjuer så på fredag kväll var jag minst sagt redo för helg. Vi gjorde inte mycket mer än besöka kyrkogården där Märta tände ljus för gammelfarmor och gammelmorfar (som enligt henne sitter på ett moln i himlen och spelar kort tillsammans ❤️ Stor älsk på den!), handlade god middagsmat för att sedan köra filmkväll. Räkor och ostbricka stod på Märta Myrans menyönskemål så vi gick all in på det samt krabba till mig och Richard. 
I lördags hade vi vänner från Stockholm på besök som sov över. Mysmiddag och snack runt det långa matsalsbordet samt en långfrukost dagen efter. Som jag älskar att ha gäster! När huset är fullt mår jag som bäst. Fast en var rätt schleten och trött hela söndagen sen men vi hade inga måsten så lite listmålning och slapp och mys i övrigt satt fint.
Barnen och jag gick bananas tidigare och bakade pepparkakor. En aningens tidigt, I know, men när Halloween passerat händer det något i mig och jag vill bara ha jul. Pronto! Julmusik, glögg och degmumsning fick det bli. För visst är väl själva degen bättre än den gräddade kakan?! 
Jag fann en ekologisk deg från Gille som var väldigt god och lättbakad. Skulle gärna göra Richards farmor och farfars eget pepparkaksdegrecept längre fram men eftersom detta blev ett ytterst spontant bak så blev köpedeg grejt och en ekologisk sådan då fantastiskt!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag är vi hemma och pular i lekrummet tillsammans. Jag har börjar så smått på projekt affär, kiosk eller café. Bilder på utvecklingen kommer inom kort! 
Önskar er en fab måndag! Pöss // e
Kommentera inlägget här: