Ikea-hack, gammalt läder och ett uppfräschat sovrum

(null)God morgon! Hoppas ni sovit gott! Jag vaknade nyss upp till denna vy med nya handtag på våra byråer. Ett litet hack en passade på att göra igår när Frank sov.  
Fast bilden är förstås tagen på dagen igår! Såhär ljust är det inte riktigt än. Åtminstone inte utanför mitt fönster.

(null)

Av en gammal läderväska som gått sönder klippte jag ut tunna små remsor och spikade sedan fast dem med två små mässingspik. Snabbt och enkelt men med en stor skillnad och med ett stort estetiskt uttryck för en annars väldigt plain Malmbyrå.

(null)

Ovanpå byråerna har jag lagt ut kakelplattor i marmorimitation som jag köpte på Blocket för en femhundring i våras.

(null) 

Jag har en idé om att klä in kanterna runt om toppen i en mässingslist. Är dock inte helt klar med hur eller om jag ens gillar idén. Jag låter det marinera lite och lever med detta nya uttryck ett tag så torde poletten trilla ner så småningom. Så brukar det funka för mig.

(null)

Handtagen är starka nog att dra i men är mer tänkta som en prydnad. Kanten på lådan lutar innåt och går fortfarande lika bra att dra i som innan.

(null)

(null)

(null)

(null)
Sarah:

Hittade precis till din blogg från Elsa :) Men hallå?! Va fina grejer du gör! Jag älskar också DIY. Vi håller på att bygga hus nu och jag letar massa inspiration på hur man kan göra om blocket-grejer och loppis-saker till badrum, sovrum, kök osv. Lägger till dig i min blogglista right away :D Kram!

Svar: Men hej Sarah och varmt välkommen! Tusen tack för goa och värmande ord. Hoppas du ska trivas här! 😘
Emilia Bernehjält

Hanna Karlsson:

Vad snyggt det blev!

Svar: Tusen tack Hanna! 😘
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: