Årets bästa loppisfynd

God morgon! Se vad en sprang på på Röda Korset igår! 🙌 För tjugo riksdaler!! Det må nog vara årets skönaste fynd. Fast det tänker jag nog varje gång...hehe!
Elsa Billgren efterlyste igår sina läsares bästa loppisfynd. Stor stor älsk på den och en bara längtar att få läsa och grotta ner mig i skörden av allt fint och kul. Det är nog en av de hashtags som jag också går lös på mest på instagram. Så kul att botanisera i folks fyndande! 
(null)
Så en kopparhink för tjugolappen. Perfekt sliten. Vackert oputsad. Härligt bucklad. Fantastiskt flammig. Och alldeles alldeles Askungen-underbar! 
(null)
Nu är det jul och granen har fått flytta in med rot och allt. En girlang gjord på rönnbär är in the making och här på köksön står hela skapelsen än så länge ifred från Franks nyfikna små fingrar. Men det är bara en tidsfråga tills han börjar klättra på lådornas handtag tror en bestämt. Gode Gud giv mig tålamod, genast. Typ. 
(null)
Har ni börjat ladda för jul? Här smygs det in saker varje dag. Julmusik, pepparkakor, hyacinter och amaryllis (jag menar dom behöver ju sin tid!) och nu gran. 
Det finns nog ingen högtid jag älskar så mycket som julen. Så det gäller att börja i tid och suga ut så mycket som möjligt av den. Gärna redan efter midsommar ;)
(null)
 

Kommentera inlägget här: