När vi klickar så där extra mycket

Här om veckan finner jag Richard djupt insjunken i datorskärmen hummandes nöjd över något han ser. Scrollar på datormusen, läser, hummar nöjt. Om och om igen. 
Det visar sig att han har funnit en fantastisk guide till hur vi ska platsbygga vår bokhylla i vardagsrummet. 
 
När han visar mig guiden, som är i sex detaljerade delar med steg för steg bilder, berättar han samtidigt att det är två inspirerande tjejer som bloggar om olika hus och projekt de gör. Har du sett den, undrar han. Vad kul tänker jag att han läser en blogg (det är annars jag som skriver och läser bloggar i den här familjen). Han vrider runt skärmen, varpå jag utbrister "Sofia och Madde! Jaaa! vad skoj att du också hittat till Bland damm & dekor."
Dessa kreativa och driftiga tjejer har jag följt en lång tid nu och som jag älskar deras blogg samt instagramkonton som nu är uppdelade på deras olika husprojekt. 
Har du ännu inte tittat in hos dem? Gört! Nu!
Blanddammochdekor.se
@blanddammochdekor
@hälsingetorpet
@villaholmuddsallen
 
Så här hemma har vi nu en gemensam blogg vi spanar in och Richard har en välskriven guide att lusläsa för höstens bokhylle-projekt. Jag älskar när vi klickar så där extra mycket och hittar än fler gemensamma intressen i vår renoveringsresa.
 
Bild på bokhyllan från Bland damm & dekor
Kommentera inlägget här: