Loppade fynd hos Maja

- I SAMARBETE MED MAJA'S LOPPIS -


När vi flyttade till Linköping för snart tre år sedan så begav jag mig ut på många loppisturer runt om i trakten. Det fanns många oupptäckta grusvägar som skulle rullas fram i hopp om att få span på en hemmasnickrad skylt med texten LOPPIS på. 

En favorittur blev snabbt att köra gamla E4an (nu Mjölbyvägen) söder ut från Linköping och mot Mjölby. För mig blir det vägen mot kärmor i Tranås och det är ju även så mycket roligare att köra småvägar än att bränna E4an med stressade resenärer och långtradare över allt. Mindre chanser till loppis där också i och för sig. ;)
När du passerat Mantorp och precis innan du anländer till Sya så ligger en lada på vänster sida. Där hittar ni gladaste och härligaste Maja som driver Maja's Loppis. 
En lada fylld av allt, allt, allt! Jag går aldrig tomhänt där ifrån. 

Sist hos Maja fick jag med mig den finaste guldlampan hem. Visionen är att den ska få hänga på toaletten i källaren när vi kommit så långt att make over'n där är att prioritera. Längtar redan tills det är dags. Men krasst så finns det lite kvar att göra på övriga våningsplan, så tyvärr får denna fining bo i mitt loppisförråd tills dess. Men snart så...

Lovisa:

Men what, jag har bott i Linköping i 32,5 år men där har jag aldrig varit! Ta mig med nästa gång!! 😀

Svar: Det gör jag så gärna! 😘
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: