Helgen och dagen

Å jag som var så pepp igår på en ny vecka. Och så vaknade jag på morgonen efter en sämre natt iklädd offerkoftan och utstrålade bitterhet. Varför? Jag förstår inte. Frank sov i stort sett oavbrutet till 06. För bra för att vara sant. Antar att jag ändå vaknar på rutin. Kroppen är van vid det och har ännu inte ställt om till att han nu har/håller på att sluta käka på natten. 


Så segstartad men efter kopiösa mängder kaffe drog jag och barnen en vända på stan, sprang några ärenden, käkade lunch, hängde i en park med vänner, fikade och promenerade sen hem tillsammans. Efter detta så var allt bättre. Tempo. En får liksom inte en syl över till att tänka. Offerkoftan åker av i bara farten, haha. 

Väl hemma igen hjälpte Frank mig att fortsätta med vardagsrummets fåtöljer. Små framsteg. Lite fix varje kväll gör att de borde bli klara innan sommarsemestern. Det är mitt mål i varje fall. 
Jag tänkte att det vore kul att ha dem färdiga innan hösten, då jag vet att en kommer komma hem från landet fylld av inspiration och nya krafter. Inge kul att ta tag i gammalt som släpar då...

Helgen spenderades hos min bror med familj på Dalarö, då hans minsting döptes. Stort släktgalej och go'fika med skärgården utanför husknuten. Älskar deras hus, tomt och utsikt.


För er som följer mig på instagram (@etthallbarthus) så försökte vi oss på ett familjefoto. Mindre lyckat. Märta ville inte vara med. Eller vara själv, haha. Tror denna är den "bästa" ur samlingen. Två lite uppgivna föräldrar, en skeptisk lillebror och en bestämd dotter som ska stå en bit ifrån oss. Hepp!

Övrigt helgpyssel har varit att Märta är i fullt bestyr att skapa sin egen studentskylt till sin faster, som springer ut nu på lördag. Glitter i stora lass och alla klistermärken hon äger och har samt lite stämplar på det. Hennes idé! Hennes genomförande! Älskar att hon blivit pysslig. Precis som jag när jag var liten. Och idag. 

Kommentera inlägget här: