Gammal spegel. Ny plats.

Lilla WCn har fått sig en make over. Igen kanske jag ska tillägga. Vi fortsätter på temat nygamla prylar såklart.
Vill du se detta lilla utrymmes resa kan du spana in här och här.
 
Den runda guldspegeln som hängde på toan när vi flyttade in återanvände vi och hängde tillbaka efter ommålningen. Men jag blev aldrig riktigt nöjd. Den blev inte så pampig som jag eftersökte i känslan. 
Nu har den fått flytta till trappen, som väntar på sin make over och som då kommer innehålla lampetter och speglar i guld. Tror den blir perfekt där.
 
Så den nya spegeln nu då. Den är en fantastiskt loppisfynd från Linköping Stadsmission för ynka 120 riksdaler. En vikspegel i tre delar med fasad spegelkant. Jag sprang på den för några år sedan och i vår gamla lägenhet stod den i vårt sovrum som sminkspegel.
Den kom mer till sin rätt här i badrummet i ljuset av lampans sken.
 
Hyllor har vi även fått upp. Dessa är från Norrgavel från början och jag fick dem av min mamma. De har en gång hängt i hennes kök. Några centimeter för breda dock, så sågen åkte fram.
Nu rymmer dem loppade plåtlådor med badrumsprylar i, loppade porslinsskålar för tandborstar, tops och bomull samt en korg för hårborstar och håraccessoarer.
 
 
 

På golvet fick den tidigare loppade och redan inflyttade pallen en ny kompis i form av en vacker gammal korg. Fyndad på Erikshjälpen för en tjuga. Nu håller den toarulls-hov.


Nu börjar detta lilla utrymme kännas klart. Saknas gör möjligtvs en liten matta för kalla fötter en höst- eller vinterdag. Men nu är det sommar. Så ingen stress med det!
Kommentera inlägget här: