Från vårt dass

Jag har inte hittat den rätta prylen för att lagra toarullar i i badrummet än. Ingen som jag klickat med alls. Så i väntan på att den perfekta springs på har jag ställt in en gammal sockerlåda. Den slukar många rullar och blir samtidigt en fin inredningsdetalj som ett litet bord för ormbunken. 

Den kanske är den rätta ändå? Vi får se!
 
 
 
Ulrika:

Jag tycker det var jättefint! Så bra att ha lite blommor/plantor på badrummet... Friskar verkligen upp! Men hur vet man vilka plantor som trivs där? Vårt har inget fönster så där är 0 naturligt ljus....

Svar: Hej Ulrika, Tack för din fina kommentar. Jag blir så glad! Gällande din fråga så måste jag tyvärr säga att du nu pratar med fel person, haha. Jag har de svartaste av fingrar ;) Men jag försöker lära mig och frågar mig runt. Vi har ett fönster i detta badrum men inget direkt solljus. Då fick jag tipset att denna ormbunke skulle vara tålig och passande. Hittills funkar det. Men du kanske kunde ha en kaktus, garderobsblomma eller någon kalla som alla ska vara lättskötta och tåla ett mörkare rum. Eller så gör du som vi på vår lilla WC, köper en fejkblomma. Kolla in bloggen i morgon så får du se!
Kram // Emilia
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: