Semesterstart på Jutis

Hej hopp från Jutholmen! 

Nu befinner sig jag och barnen hos min bror och vår far på Jutholmen bland saltastänk och vågkluck. 
Märta hänger på stranden med kusinerna och jag jagar Frank som är i extas över att ha så mycket nytt att upptäcka. Hos farsan finns det saker överallt. En dröm för unge herr klåfinger. Mer likt en mardröm för hans mor.

Dessa underbara dubbeldörrar hittade pappa för en tid sedan i en container och räddade dem från att gå ödet av återvinningscentralen till mötes. Sen är det ju bara han som också har sånt ögonmått och sån tur att de passade perfekt in i hålet till sovrummet. 

Fåtöljerna ovan kanske ni känner igen? Här är soffan och resterande två i den samling vi köpte tillsammans på Återvinningen second hand i Linköping. 600:- för mina två och 1200:- för soffan och de andra två fåtöljerna för farsan. 


Utanför huset finner ni även detta underbara växthus inrett för att njuta ett glas vin om kvällen med skärgården som utsikt. Ett växthus i min (och mina svarta fingrars) smak. Två tomatplantor och en chili. Vad mer behövs?

Brorsan och hans fru har byggt om det gamla båtvarvet på tomten till bostadshus och farsan har tagit över det bostadshus som redan fanns. Två olika inredningsstilar men båda å så sköna.


Här ska vi hänga en vecka nu medans Richard är hemma och sliter med huset. Han har hjälp av vänner och sin far senare i veckan. 
Men efter denna vecka så blir det semester tillsammans och häng på landet i Dalarna. 

Kommentera inlägget här: