Återanvändning av bröllopsdekoren

 
Idag gifter sig vår närmsta granne här i byn. Så härligt med bröllop! De har vart över och lånat delar av vår dekor som står kvar i Slaggårn sedan vår fest. Varningsskyltar som man sticker ner i marken och som det istället för "barn" står "bröllop" på. Bra att varna biltrafikanter att ta det extra lungt då det är mycket folk i rörelse utanför festlokalen. De har även lånat lite extrakylar till baren och ett bord. Allt står ju redo i Slaggårn och bara väntar på kalas. Så härligt att få bjuda tillbaka lite då de alltid hjälper oss på vintrarna med att gå in i storhuset och dra igång elementen en dag innan vi kommer upp, så att vi slipper börja på minus tio i temperatur. Vi stänger alltid av allt på vintern helt och hållet. Det är ett så pass stort hus och onödigt slöseri med energi att ha frysvakt på för att bara koma upp två till tre helger per kall säsong. Och när vi har så fina grannar som hjälper är det en bättre lösning. 
Jag håller även på att pula med våra gamla griffelskyltar som vi skrev barmenyn på samt dagordningen. Nu är våra texter utsuddade och jag har börjat skissa på deras. En gammal kökssoffas snirkliga övre del blir även en fin inramning till honörsbordet. Vi hade den hängande ovanför Slaggårns entré men för dem kommer den hänga ovenför där de sitter.
Stort grattis med dagen, Karin och Stefan! <3
 
 
 
Karin Sahlin:

Åhhh! Fick tillbaka hela bröllopskänslan när jag såg dina fina skyltar! <3 Stor kram!

Svar: Hihi, så härligt! Du var ljuvligt vacker och ni hade gjort så fint i Bygdegården! En kalasfest! Tack igen för att vi fick komma 😘
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: