Många lyckliga år

"Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva många lyckliga år...!"

Så sjunger vi i min familj. Mer fokus på lycka än just numret hundra. 
Idag blir en trettiofem bast och firar med att vakna upp hos bror min på Dalarö. Sovmorgon bidde det, hur ljuvligt som helst och långfrukost på det. Klockan är lunch och jag tog just sista slurken frukostkaffe. 
Idag firar vi här o stilla lunk (läs fullt ös med dem fem kusinerna som höjer ljudbilden till härliga max) med familjen. Födelsedag, jul, mat och umgänge står på agendan i dagarna tre.
Igår blev en firad av farsans fru med en överraskning och egen dag. Bara Sus och jag. Mumma! 
Först lunch på Sjöstans goaste hak Fröjdas. Ett plejs med all ekologiskt utbud. Glutenfritt och mjölkfritt och så smarrigt. Jag njöt en simpel men urgo varm macka med gruyereost på, en grönsallad på sidan och ett glas ekologiskt rött från Mallis. Hur bra som helst! 
Det charmigaste av ställen som är familjeägt och underbart dekorerat och inrett. Spana in bara!
(null)


(null)

(null)

(null)
Vackert tegel va? 
Men om jag säger att det är mjukt, vad säger du då? 
(null)
Det är gjort av skumgummi och målat! En blev rädd först när fingret sjönk in i väggen, haha. Så sjukt imponerande gjort!
Allt var byggt och dekorerat av familjen själva. Bord, väggar, träd som egentligen är betongpelare med papier mache och den lilla toaletten som andas både lyx och utedass i en skön blandning. Stor älsk!
(null)

(null)
Och sist men inte minst den charmigaste resturangägaren i stan Lisen. Sicken pärla!
(null)

(null)

Efter lunchen tog vi båten till stan... (null)
En visste inte vad som väntade. Men en snabb liten promenix i kylan och vi var framme på Nordiska museet för att se utställningen Mitt 50-tal.
(null)
(null)
Perfekt för en bakåtsträvare som en är! ;) 
Vi tog sen båten hem igen i vinterkylan och Stockholm visade sig från sin vackraste och kallaste sida. Glittrig och fin.
(null)

(null)
En mycket bra tjuvstart på födelsedagen! Tack och puss Sus! 

Kommentera inlägget här: