Glöggminglet i helgen

(null)

I söndags bjöd vi in vänner, grannar och familj till ett glöggmingel och adventsmys. Pepparkakor och ost, skinkmacka, saftiga lussebullar med sjukliga mängder smör och mandelmassekräm och mjuk pepparkaka med lingonglasyr var några av sakerna på menyn. Utöver glögg då förstås.
Nog för att en vart lite mör efter en sån tillställning med fix innan och plock efter men ack så skoj det är att fylla huset med nära och kära på detta sätt! Ungar och bus överallt, samtal och skratt i varje hörn och julmusik som strömmar ur högtalarna. För att inte nämna alla juliga dofter som sprids. 
Vid entrén gick "Sjömansjul på Hawaii" med Yngve Stor på repeat (kanske väldens bästa jullåt!) som ett välkomnande innan gästerna kom in i den typ Hawaii-heta värmen. (Frank hade hjälpt till att sätta alla element på max). 
(null)
Snart bär det av mot julefirande med min sida av familjen hos min bror på Dalarö. En ska passa på att fylla år där också, dagen innan julafton. Alltid roligt! Jag är lite barnsligt förtjust i att fylla år faktiskt! När jag var liten var det lite jobbigt att just fylla dagen innan jul men det tycks bara bli bättre och bättre. När andra i min ålder verkar bry sig mindre och mindre om att fylla år så känner jag att det pikar och blir bara mer och mer skoj, hehe!
(null)

Kommentera inlägget här: