PÖH och HURRA!

Hurra! och Pöh! är nog orden som summerar denna helg och vecka. Inga snygga bilder här inte, då det knappt hunnits med att ens göra något alls. Håll tillgodo. 
Frank har varit lite småhängig hela veckan för att till sist toppa det med kräksjuka. Trodde först att vi alla skulle drabbas å vi gick och kände efter sådär extra mycket som en gör  hela tiden när omgivningen tycks vika och bli som en tub majonnäs. Men inget kom. Tack och lov! Frank levererade dock så det räckte för all framtid (ursäkta om en tar i men det är sant). Vill faktiskt inte veta vad han stoppat i munnen eller slickat på för att må som han mått. Men en är extra glad att vi andra slapp. Pöh och Hurra, på samma gång!
Nu är det söndagkväll, Frank är sig själv igen (Hurra!) och har svingat takkronor hela dagen (Pöh!) och vi gör som kungen, vänder blad och blickar framåt. Ända fördelen med att lilleman varit sjuk är att han vart så lugn, en ovanlig upplevelse och känsla. Motsats till sitt vanliga jag. Mer ner på golvet än uppe i taket. Men samtidigt otroligt ynklig och väldigt synd om dock, samt att en behövt bära på honom konstant så ryggen har minst sagt tagit stryk. Pöh!
Särskilt många knop har det inte hunnits med renoveringsmässigt men lite julpiff är uppe, scenen är på gång och taket till cafet i lekrummet är snart klar. Alltid nåt. Jag ska ta lite bättre bilder i veckan.
(null)

(null)

På den lite ljusare sidan, efter denna sjukstugevecka, så passade vi på att fira och skåla i bubbel i fredags när sjuklingens tillstånd stabiliserats en smula. Vi bubblade och hejade på mig för ett nytt kommande jobb med start efter nyår. Wohoo och hurra! 
(null)

Hoppas ni har haft en förstklassig helg och sluppit sjukstuga. Jag ser fram emot en kommande vecka med mer heaven än hell! 
Ha en mysig kväll! 
(null)

Kommentera inlägget här: