Pimpat kök och ett café på G

Under hösten när renoveringen hemma sätter fart inomhus igen så har vi en del planer för barnens lekrum på gång. En scen ska byggas för utklädning och show och ett café eller affär står även högt på önskelistan hos Märta Myran. 

I fyraårspresent fick hon ett litet minikök från IKEA och nu har det genomgått en mindre pimpning. Med rester av köksfärgen från våra skåpsluckor i #1000kronorsköket målade vi de träfärgade ytorna och själva bänkskivan kläddes i dekorplast a la marmor. 

I höst ska nu köket byggas ihop med en liten hylla, som också loppats, och något form av tak av tyg ska ta form. Än så länge är allt detta bara fragment och idéer i min skalle. Det gäller att få dem på pränt och konkretisera visionen för Richard så det sedan blir så bra i verkligheten som det nu ser ut när jag blundar. Det är ju lite så vi jobbar... Galna idéer - jag. Förverkligaren - Richard.

Vad skulle jag göra utan min optimistiske handy man? Så många saker och galna idéer som faktiskt blir av just på grund av hans optimism och händighet. 

Kommentera inlägget här: