En semesterns sista suck

Våra fyra dagar på Gotland har gått med en rasande fart och vi har klämt öst och västkust, södra och norra udden. Och allt där emellan. Vädret har varit växlande med mycket vind och ett gäng skurar så det har känts som om sommaren här ger sin sista suck. Hela ön känns lite gles på folk. Åtminstone där vi vart. Inga långa köer på fik och restauranger vilket är skönt men även det jag sett fram emot som mest, alla loppisar, har även de lyst med sin frånvaro. Många har stängt eller börjat med udda öppettider. Eller så har jag varit på fel plats på fel tid. Hela tiden. 


Några små fynd har dock gjorts. Och det ena så pass i storlek att vi egentligen inte får plats med mer i bilen. Så en ska väl inte klaga. 

En kommod till vårt badrum som nu ska gå samma öde till mötes som vårt nuvarande handfat. Bli svart med marmor topp.


Detta skåp har jag länge letat efter och det kommer stå bredvid toaletten och sluka toapapper samt ge gäster en möjlighet till att ställa in sina necessärer.


Dagarna här har spenderats med god mat och spännande utflykter. 
Idag är egentligen den första dagen som känns somrig. Molnen har skingrat sig och vinden har mojnat. Jag tror till och med det är den första dagen på hela sommaren som jag har badkläder på och ligger ner en stund i ro på stranden. Frank sover i vagnen bredvid mig och Märta röjer runt med Richard, mormor och en av hennes hundar i vattnet. En passar på att njuta och suga ut det sista av semestern. För ikväll åker vi hem. 

NORRSKEN EMMA:

va kul med loppis och göra fynd =)

Svar: Ja, nästan som en drog här! 😋
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: